Energimærkning i København

ENERGIMÆRKNING I KØBENHAVN

BILLIGT | HURTIG LEVERING | PRISGARANTI

Energimærke, energirenovering, isolering, rådgivning, byggerådgivning

Med VOPA får i:

Det lovpligtige energimærke ved salg af ejer- eller andelslejlighed i København. Energimærket har en gyldighed på 7-10 år.
Energirapporten giver desuden indblik i nemme grønne tiltag. Den giver et overblik over løbende besparelser og en planlægning af jeres mulige energitiltag og -besparelser.

Er du privat husejer? Se mere her.

byggerådgivning, rådgivning, isolering, energioptimering, energirenovering, varme

Hvad koster et energimærke?

Vores priser på energimærkning starter ved 3500 kr. inkl. moms, men da alle ejendomme og opgange er forskellige har vi individuelle priser på energimærkning.
Skriv eller ring til os i dag, og få hurtigt et uforpligtende tilbud med prisgaranti.

energimaerke-ny-groen

Lovpligt ved salg af lejlighed

Et energimærke er en lovpligtig foranstaltning i forbindelse med salg af lejligheder.

Energimærkningen giver først og fremmest et overblik over, hvor dyr en bolig vil være i varme og el, og det har betydning for salgsprisen.

Energioptimer foreningen

Et energimærke indeholder desuden et besparelsesforslag, der siger noget om hvilke forbedringer, man kan gennemføre på andels- eller ejerboligforeningen.
Besparelsesforslaget viser også hvor meget energiudgifterne kan mindskes, hvis man forbedrer ejendommen med f.eks. ekstra isolering eller energivinduer.

Hvem betaler for energimærket?

Ved salg af en ejer- eller andelsbolig er det ejer- eller andelsboligforeningen, som skal betale for energimærkningen og stille den til rådighed for sælger.
Foreningen skal senest tre uger efter anmodning have indgået aftale med et certificeret energimærkningsfirma, så foreningen senest tres dage efter sælgers anmodning kan udlevere energimærkningen til sælger af ejer- eller andelslejligheden.

Få besøg af vores certificerede energikonsulent

Vi tilbyder at gennemgå din ejer- eller andelsboligforening fra kælder til kvist, så du er sikker på, at arbejdet bliver gjort grundigt.
Processen med at få et energimærke er nem, hurtig og billig, når i bestiller et energimærke fra VOPA.

Skal du bruge et energimærke? Få et tilbud i dag.

billeder-samlet