Om VOPA

Vi gør bestyrelsesarbejdet lettere, vi er med hele vejen og det er nemt, billigt og hurtigt.

Om virksomheden

Vopa Ejendomsadministration er et mindre administrationshus med fokus på ejer- og andelsforeninger, og har eksisteret siden 2014.

Vores mission er at gøre op med den gængse måde at tænke på ejendomsadministration af boligforeninger, hvor mange ting ofte kører efter faste rutiner som ikke letter bestyrelsesarbejdet eller sikrer en veldrevet ejendom.

Ideen med virksomheden udspringer af ejernes egne oplevelser af manglende fokus og viden, hos de store administrationshuse. Ofte er ejer- og andelsforeninger en nedprioriteret kunde men I takt med ejendomspriserne er steget i ejer- og andelsforeninger stiller foreningerne større krav til deres administrator.

Derfor tilbyder vi all-inklusive-løsninger til vores foreninger hvor vi ikke blot administrerer, men også giver optimeringsrådgivning i forhold til den langsigtede økonomisk og vedligeholdelsesmæssig planlægning.

Vi er fokuseret på administration af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. Vi kan levere en komplet ydelse omfattende administration, rådgivning og driftsrelaterede ydelser, samt selskabsadministration. Vi yder også rådgivning til kunder, der ikke bliver administreret hos osndelsboligforeninger og ejerforeninge

Ambitionen

Vi ønsker at blive betragtet som en seriøs samarbejdspartner hos vores kunder. Vi er eksperter på alle områder indenfor ejendomsadministration, og dette skal afspejle sig i en konstant udvikling hos vores kunder. Vi er effektive, nærværende og yder en proaktiv kundeservice i dagligdagen som skaber en mærkbar forskel.

Vi kommer tættere på denne ambition ved at følge med udviklingen i branchen. Vi investerer løbende i videreuddannelse af vores medarbejdere, og stiller krav til deres interesse for udviklingen i ejendomsbranchen.

Som kunde hos Vopa får du:

  • Optimering af lån, likviditet og forsikringer
  • En langsigtet økonomisk og vedligeholdelsesmæssig planlægning
  • Afklaring af vanskelige spørgsmål, som f.eks. andelskronepolitik, vurderingsprincip og sikkerhedsstillelse

Jeppe Skou-Holtet

Direktør

81 11 11 12

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig og din forening.

kontakt@vopa.dk

Send os en mail med dine ønsker og behov - så vender vi straks tilbage.

Personerne

Virksomheden hører hjemme på Vester Voldgade 106, 2. tv.. Selskabet ejes af Jeppe Skou-Holtet og Bjarne Gram. Begge ejere er uddannet bygningskonstruktører med speciale i Facility management. Begge har arbejdet 10 år i ejendomsbranchen med rådgivning indenfor ejendomsdrift.

Søsterselskab – Vopa Rådgivning

Vopa Rådgivning bidrager med byggeteknisk rådgivning med fokus på ejer og andelsboligforeninger. Vi sidder side om side og løser opgaver i fællesskab, da vores erfaring er, at denne form for sparring giver de mest optimale resultater for vores kunder. Vopa Rådgivning og Vopa Ejendomsadministration har samme ejerkreds.

A/B Jagtvej 14 & 14A

I vores andelsboligforening har vi brugt Vopa som partner til at få styr på økonomien og vedligeholdelsen af vores ejendom. Resultat har været bygning i top stand og styr på vores økonomi de næste mange år. Vi er glade for samarbejdet fordi vi får svar på vores spørgsmål.

Rikke Østergård, Formand i andelsboligforeningen.

EF Malmøhus

De sidste 4 år er vi blevet administreret af Vopa. Vi har altid følt os trygge og værdsætter deres ærlige og altid direkte tilgang til tingene. Vi får altid kompetent svar uanset om det drejer sig om juridiske, økonomiske eller byggetekniske spørgsmål, hvilket er en stor fordel i vores bestyrelsesarbejde.

Mette Wanning, Formand Ejerforeningen Malmøhus

© Copyright - Vopa Ejendomsadministration