BYGGERÅDGIVNING

Skal vi hjælpe med jeres byggeprojekt?

Vi tilbyder professionel byggerådgivning, når I skal foretage renoveringer i jeres forening. Vi tager naturligvis udgangspunkt i jeres konkrete ønsker og ambitioner, mens vi sørger for, at processen bliver ført igennem fra idé-stadie til det færdige projekt.

Når I benytter totalrådgivning fra VOPA:

  • Er I sikret den helt rigtige fagspecialist på opgaven. Vi har både ingeniører, bygningskonstruktører, arkitekter og økonomer siddende.
  • Får I et konkret forslag til den mest fordelagtige tilgang til renovering både økonomisk, juridisk og fagteknisk.
  • Rådgivning omkring hvilke konsekvenser de forskellige beslutninger har.
  • Fokuseres der ikke blot på ’her-og-nu’ løsninger, men den fremtidige drift tænkes ind i den endelige løsning. Det øger jeres forenings samlede værdi.

Vi hjælper med projekter som:

Nye altaner

Ny gårdhave

Nyt badeværelse

Facaderenovering

Byfornyelse

Tagrenovering

Ny tagterrasse

Energirenovering

Nye vinduer

Kælderrenovering

Hvordan gør vi nu?

Det næste skridt er, at I tager kontakt til os.
Så tager vi en snak om jeres behov og en af vores kompetente byggesagkyndige sætter et uforpligtende tilbud sammen til jer.

600px

Kontakt os vedrørende jeres byggeprojekt

Det siger andre

Tagrenovering af utæt tag og spir
Foreningen henvendte sig  for at få en tilstandsvurdering og udbedringsforslag, da deres tag og spir var utæt. Byggesagkyndige fra VOPA hjalp dem med at indhente tilbud, kontrahering med entreprenør (i samarbejde med administratoren), så en tagrenovering kunne gå igang.

Fra A-Z
VOPA førte ligeledes tilsyn med byggeriet og med udbedring af fejl og mangler ved aflevering. VOPA var altså med helt fra de første tanker og idéer om en tagrenovering til færdigt projekt.

Foreningen Thorsgade - Nørrebro