Altaner

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NYE ALTANER?

Vi kan rådgive jer om aspekter som:

  • Hvilket altanfirma, det vil være meningsfuldt at indgå samarbejde med
  • At sikre, at altanerne passer til ejendommen, så dens værdi bevares
  • Rådgivning om placering og størrelse
  • Oplæg til finansieringsforslag til fx generalforsamling
  • Ansøgning om byggetilladelse
ejendomsadministration, andelsforening, ejerforening, andelsboligforening, ejerboligforening, gårdlaug, administration, byggerådgivning, rådgivning

Fordelen ved nye altaner

Generelt øges værdien af en boligforening af nye altaner. Det kan både være i form af økonomisk gevinst, og fordi foreningens boliger bliver mere attraktive for fremtidige købere. Desuden får nuværende beboere mere lys og et par kvadratmeter ekstra.

Skal din forening bruge en byggesagkyndig til jeres altanprojekt?

Før I starter et byggeprojekt, er det dog vigtigt at finde ud af, om der findes regler for ejendommen, der forbyder altaner eller har indflydelse på, hvordan altanerne kan se ud samt på hvilken side af bygningen, der må hænge altaner. Disse regler kan man undersøge hos kommunens tekniske forvaltning. Denne undersøgelsesproces vil VOPA gerne hjælpe med.

Hos VOPA rådgiver vi professionelt vedrørende jeres altandrømme. Hvad der kan lade sig gøre er meget individuelt fra forening til forening – fx i forhold til finansieringen, så det er en god idé at rådføre sig med en kompetent byggesagkyndig. Vi deltager gerne på en generalforsamling i jeres forening hvor I kan få hjælp med at afklare disse forhold.

600px

Bestil et gratis og uforpligtende møde, så vi kan hjælpe jer med jeres altanprojekt