Andelsforening berettiget til byfornyelselstilskud

Bestyrelsen kontaktede Vopa i forbindelse med deres gamle vedligeholdelsesplan. Der var kommet ny bestyrelse i andelsforeningen, og de ønskede at opdatere vedligeholdelsesplanen for at danne sig et grundigt overblik over ejendommens tilstand.

Mangler badeværelser
Da en række lejligheder i bygningen mangler badeværelser, og bygningen er placeret ud til en meget trafikeret vej, kan foreningen opnå byfornyelsestilskud til et kommende renoveringsprojekt. Derfor skulle bestyrelsen bruge en uvildig rådgiver, som kunne hjælpe med ansøgning om byfornyelse samt prioritere de mange opgaver, som blev beskrevet i vedligeholdelsesplanen.

Flere fluer med ét smæk
Vedligeholdelsesplanen og byfornyelsesansøgningen har skabt en sund debat blandt andelshaverne og har rykket ved deres holdning til prioritering af udgifter til vedligeholdelsesudgifter, da man i forbindelse med det kommende renoveringsprojekt vil få mulighed for at få etableret altaner til alle lejlighederne.

Det er er godt eksempel på, hvordan udgifter til en ellers nedprioriteret vedligeholdelse kan bruges som argumentation for samtidig at bruge penge på mere attraktive forbedringer af ejendommen.

Skal vi også hjælpe din forening med en vedligeholdelsesplan,
rådgivning om badeværelser eller en byfornyelsesansøgning?

– Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os