Har jeres forening en vedligeholdelsesplan?

 

Andels- og ejerforeninger har begge fordele ved at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan for at undgå uforudsete udgifter og for at skabe et overblik over deres ejendoms tilstand. Har foreningen en vedligeholdelsesplan, kommer der ingen uventede overraskelser, om at taget skal udskiftes, og beboer undgår en husleje stigning.En vedligeholdelsesplan kan sikre totaløkonomien i ejendommen ved at sammensætte en strategisk renoveringsliste, som vil sikre god drift og vedligeholdelse.

Hvad er en vedligeholdelsesplan?

En vedligeholdelsesplan er en renoveringsplan, som oftes strækker sig over en 10-årig periode, som dækker over foreningens vedligeholdelses-mæssige opgaver med et overblik over hvornår, og hvad det vil koste.

Hvad en vedligeholdelsesplan typisk omfatter

  • Vinduer, døre, facader, isolation, tag og kælder
  • Varme-, vand-, gas-, og el-installationer
  • Trapper, porte og etageadskiller
  • Køkken, bad og ventilation
  • Afløb og kloakker

 

 

 

Bygninger skal vedligeholdes med jævne mellemrum, men skal vinduerne males eller udskiftes?  

Vi anbefaler, at alle foreninger har en vedligeholdelsesplan på minimum 10 år for at være på forkant med uforudsete udgifter ved vedligeholdelse af ejendommen. Det er ofte billigere at forebygge end at renovere, hvis forebyggelsen er korrekt. Skab mere overblik og skab mere tryghed. VOPA sikre som uvildig at skabe den bedste løsning for jer og for ejendommen. Med det sagt skaber det også tryghed for beboer at  Det kan virke uoverskueligt at vide om vinduerne skal males eller udskiftes, men VOPA er eksperter i at udarbejde vedligeholdelsesplaner og rådgive.

Hvad koster en vedligeholdelsesplan?

Der findes ikke et nøjagtigt beløb, da det afhænger af hvor mange opgange der er involveret. Kig mere på vores hjemmeside, kontakt os på 81 11 11 12 eller på kontakt@vopa.dk

Hvilke renoveringer er mest nødvendige at starte med kan virke uoverskueligt? VOPA er eksperter i at rådgive bestyrelsesmedlemmer i andels- og ejerforeninger og VOPA kommer gratis og vurderer jeres ejendom, hvor vi i fælleskab laver en vedligeholdelsesplan over diverse renoveringer, som vil være med til at øge ejendommenslevetid.

Ring til os for at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan på 81 11 11 12 eller Kontakt@vopa.dk. Følg linket for at læse mere om vedligeholdelsesplaner og vores tidligere kunder.  Se nærmere for eksempler på vedligeholdelsesplaner.