Skal vi hjælpe med jeres nye gårdhave?

Hos vopa rådgiver vi om:

  • Sparring og løsningsforslag
  • Korrespondance med kommunen
  • Forslag til finansieringsmuligheder
  • Udarbejdelse af et oplæg til fx generalforsamling

Grå beton eller grøn oase?

Når man bor i lejlighed i byen, er det for mange så meget desto mere vigtigt, at man har mulighed for at komme ud i den friske luft og få græs under tæerne. Desværre er mange københavnske baggårde stadig karakteriseret ved overvejende at bestå grå beton og asfalt.

Heldigvis er der masser af muligheder for at få et grønnere miljø i fællesgården, og her kan VOPA hjælpe med rådgivning, hvis I overvejer en omlægning af jeres gårdhave.

Københavns kommunes byfornyelse

En mulighed som er værd at undersøge, er Københavns Kommune Byfornyelseslovgivning, som gør det muligt at søge om at komme i betragtning til et nyt gårdanlæg. Hvis jeres gård kommer i betragtning, får I udgifterne dækket fuldt af Københavns Kommune. VOPA hjælper gerne med ansøgningsprocessen.

Bjarne Gram

Bygningssagkyndig

81 11 11 12

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig og din forening.

kontakt@vopa.dk

Send os en mail med dine ønsker og behov - så vender vi straks tilbage.

Kundeudtalelser

En administrator der vil deres kunder…

En administrator der vil deres kunder det bedste. Man skulle tro at det er en lang og svær proces at skifte administrator, men i dette tilfælde er det gået helt smertefrit. I bestyrelsen tillægger vi denne ‘smertefri process’ VOPA og det team der har hjulpet os igennem.

God kundeservice

Vi er i efteråret 2017 overgået til Vopa ejendomsadministration. Bestyrelsen og jeg er godt tilfredse med overgangen fra vores tidligere administrator. Vopa hjalp os med at finde et nyt forsikringsselskab med væsentligt bedre dækning af vores bygning.

Varm anbefaling

Vi har fået VOPA som administrator, og det har virkelig været godt. De er meget professionelle, venlige, fleksible og imødekommende. Det har helt klart givet vores ejendom merværdi i form af at bygningen nu er i bedre stand samt at dokumentation og styring af foreningen er mere professionelt drevet. Kan varmt anbefale dem.

God og imødekommende dialog og samarbejde

Fra først møde med VOPA Egendomsadministration har der været en god dialog, de har været meget imødekommende med vores Ønsker og nu bruger vi dem som Bygningsvejleder samt Administration i Vores Andelsforening.

Flot rapport

Det er en rigtig flot rapport I har lavet til os. I vores lille andelsbolig forening har vi nu noget at arbejde med. Det er nemt at overskue og virkeligt professionelt lavet. Har allerede anbefalet VOPA til en anden forening.

Super service!

Vi er en lille andelsforeningen, der i sommeren 2016 overgik til VOPA administration. VOPA er meget kompetente, og samarbejdet er i top. Derudover er prisen også meget fordelagtig. Vil klart anbefale VOPA ejendomsadministration.

© Copyright - Vopa Ejendomsadministration