Om VOPA

OM VOPA

2-i-1 virksomhed

For at kunne vejlede og rådgive vores kunder optimalt er det ofte en stor fordel at have samlet alle kompetencer in-house, så vi ikke behøver hente ekspertviden udefra, men i stedet kan tilbyde vores kunder en samlet kompletløsning.

VOPAs kompetencer er fordelt i to selskaber:

Ejendomsadministration:

  • Ejerforeninger
  • Andelsforeninger
  • Gårdlaug

Rådgivning:

  • Energimærkning
  • Vedligeholdelsesplaner
  • Byggerådgivning

Samarbejde skaber tryghed

I begge selskaber råder vi over de samme medarbejdere – dvs. du får de samme kompetencer, uanset om du er energimærkningskunde, eller vi administrerer hele din boligforening.
Vi sidder side om side og løser opgaver i fællesskab, da vores erfaring er, at denne form for sparring giver de mest optimale resultater for vores kunder.
Derfor kan du også altid være sikker på, at alle aspekter af din forespørgsel bliver belyst og gennemtænkt. På den måde undgår vi uklarheder og løse ender.

Digitalt og professionelt

VOPA er et moderne og professionelt ejendomsadministrationsselskab. Vores mission er at gøre op med den gængse måde at tænke ejendomsadministration af boligforeninger på.

VOPA tilbyder derfor all-inklusive-løsninger til boligforeninger. Nøgleordet for vores løsninger er, at det skal være så nemt som muligt at sidde i foreningsbestyrelsen. Derfor tilbyder vi ikke blot administration, men også byggerådgivning og vedligeholdelsesplaner, endeligt deltager vi hellere end gerne på jeres bestyrelsesmøder, så vi kan svare på spørgsmål og rådgive i forhold til drift og vedligehold.

billeder-samlet

Se mere om vores arbejde med administration

Værdier