Vedligeholdelses­plan

Vi gør bestyrelsesarbejdet lettere, vi er med hele vejen og det er nemt, billigt og hurtigt.

Hvad er en vedligeholdel­sesplan?

En vedligeholdelsesplan fungerer som et styringsredskab til bestyrelsen eller administratoren af en andels- eller ejerforening. Da bestyrelsen ofte består af frivillige kræfter, er det ikke nødvendigvis sikkert, at der sidder nogen med fagekspertise i forhold til vedligehold. Men VOPA kan hjælpe med en nem og overskuelig vedligeholdelsesplan, som er til at forstå, selv hvis man ikke selv har forstand på vedligehold.

Planen bliver typisk udarbejdet for en 10-årig periode, så man hele tiden ved, hvilke opgaver der skal prioriteres, på hvilken tid af året samt hvorfor, og hvad det vil koste.

Med vedligeholdsesplanen får I overblik over de forskellige opgaver der skal løses i jeres ejendom. Vi giver desuden vores bud på hvad der skal professionelle til at løse og hvad I selv kan klare på foreningen arbejdsdage.

Få et 10-årigt vedligeholdel­sesbudget

Vedligeholdelsesplanen indeholder en tilstandsvurdering af ejendommen fra kælder til tag. Den hjælper således med at skabe overblik over ejendommens tilstand og tryghed omkring prioritering af ejendommens økonomi i forhold til vedligeholdelsen af jeres ejer- eller andelsforening.


(Klik på iPad’en for at se eksempel)

Bjarne Gram

Bygningssagkyndig

81 11 11 12

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig og din forening.

kontakt@vopa.dk

Send os en mail med dine ønsker og behov - så vender vi straks tilbage.

Hvad koster det?

Vi kan tilbyde boligadministration til fordelagtige priser. Prisen er individuel, men I kan bare kontakte os og så sender vi et tilbud, skræddersyet til jeres ejerboligforenings behov.

Priseksempler

10-15 boenheder fra 14.000 til 18.000 kr.
16-30 boenheder fra 19.000 til 35.000 kr.
31-50 boenheder fra 36.000 til 50.000 kr.
Større end 50 enheder – kontakt os for et tilbud

Kundeudtalelser

En administrator der vil deres kunder…

En administrator der vil deres kunder det bedste. Man skulle tro at det er en lang og svær proces at skifte administrator, men i dette tilfælde er det gået helt smertefrit. I bestyrelsen tillægger vi denne ‘smertefri process’ VOPA og det team der har hjulpet os igennem.

God kundeservice

Vi er i efteråret 2017 overgået til Vopa ejendomsadministration. Bestyrelsen og jeg er godt tilfredse med overgangen fra vores tidligere administrator. Vopa hjalp os med at finde et nyt forsikringsselskab med væsentligt bedre dækning af vores bygning.

Varm anbefaling

Vi har fået VOPA som administrator, og det har virkelig været godt. De er meget professionelle, venlige, fleksible og imødekommende. Det har helt klart givet vores ejendom merværdi i form af at bygningen nu er i bedre stand samt at dokumentation og styring af foreningen er mere professionelt drevet. Kan varmt anbefale dem.

God og imødekommende dialog og samarbejde

Fra først møde med VOPA Egendomsadministration har der været en god dialog, de har været meget imødekommende med vores Ønsker og nu bruger vi dem som Bygningsvejleder samt Administration i Vores Andelsforening.

Flot rapport

Det er en rigtig flot rapport I har lavet til os. I vores lille andelsbolig forening har vi nu noget at arbejde med. Det er nemt at overskue og virkeligt professionelt lavet. Har allerede anbefalet VOPA til en anden forening.

Super service!

Vi er en lille andelsforeningen, der i sommeren 2016 overgik til VOPA administration. VOPA er meget kompetente, og samarbejdet er i top. Derudover er prisen også meget fordelagtig. Vil klart anbefale VOPA ejendomsadministration.

A/B Jagtvej 14 & 14A

I vores andelsboligforening har vi brugt Vopa som partner til at få styr på økonomien og vedligeholdelsen af vores ejendom. Resultat har været bygning i top stand og styr på vores økonomi de næste mange år. Vi er glade for samarbejdet fordi vi får svar på vores spørgsmål.

Rikke Østergård, Formand i andelsboligforeningen.

EF Malmøhus

De sidste 4 år er vi blevet administreret af Vopa. Vi har altid følt os trygge og værdsætter deres ærlige og altid direkte tilgang til tingene. Vi får altid kompetent svar uanset om det drejer sig om juridiske, økonomiske eller byggetekniske spørgsmål, hvilket er en stor fordel i vores bestyrelsesarbejde.

Mette Wanning, Formand Ejerforeningen Malmøhus

© Copyright - Vopa Ejendomsadministration