Vedligeholdel­sesaftale

Vi gør bestyrelsesarbejdet lettere, vi er med hele vejen og det er nemt, billigt og hurtigt.

Vopa Ejendoms­administration
– Bestyrelsens højre hånd

Vi er et administrationshus med speciale i ejer- og andelsboligforeninger. Vi administrerer og rådgiver mere end 200 ejendomme om året inden for ejendomsdrift. Vi dækker en bred vifte af kompetencer så ingen opgave er for stor eller for lille til vores koncept. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din forening.

Få styr på udgifterne til håndværkere

Vedligeholdelse koster mange penge og udgør altid en stor post i regnskabet. 
Vi tager hånd om jeres ejendom og sikrer os at alt er som det skal være. Vi tilbyder løbende at lave et tilsyn af ejendommen og få planlagt og prioriteret vedligeholdelsen i tæt samarbejde med viceværten eller håndværkere.

Vi tager os af både dagligdags småproblemer og de store tekniske løsninger som varmecentral og energioptimering. Du får hurtig hjælp til pludseligt opståede problemer, så vi undgår dyre følgeskader, og du får en samarbejdspartner, som arbejder på at øge ejendomsværdien og holde omkostningerne nede.

Vedligehold­elsesplaner og 10 årige budgetter

Vi opfordrer vores foreninger til at få udarbejdet en 10-årig vedligeholdelsesplan, hvori der indgår et budgetoversigt, og kan fungere som dynamisk værktøj for bestyrelsen når næste års budget skal fastlægges eller ved omlægning af lån i foreningen.

Vedligeholdelsesplanen er en oversigt over ejendommens nuværende tilstand, samt hvilke fremtidige renoveringsopgaver eller udskiftninger, der løbende skal foretages på ejendommen. Vi opdaterer løbende vedligeholdelsesplanen og budget, så økonomien afspejler nutidens priser i byggebranchen. Det er vigtigt at vedligeholdelsesplanen løbende opdateres og bruges aktivt så foreningen er sikret en struktureret og planlagt vedligeholdelse i fremtiden.

Hvis foreningen allerede har en vedligeholdelsesplan, kan vi opdatere den og hjælpe dig med at anvende den i praksis.

De store besparelser ligger i samspillet mellem administrator og driftsrådgiver

Vi er et mindre administrationshus så vi arbejder tæt sammen om jeres forening, derfor opnås mange fordele, i forhold til planlægning af økonomien og nemmere kommunikation med beboere og bestyrelse.

Vores erfaring viser at de store besparelser i foreningens økonomi kommer når hele foreningens drift bliver gennemgået med kritiske briller. Vi arbejder ikke med andet end økonomi og vedligeholdelse så vi kan altid finde muligheder for besparelser til den enkelte forening.

Vopa Drift

Vi tager hånd om jeres ejendom og sikrer os at alt er som det skal være.

  • Løbende tilsyn med ejendommen
  • Tjek af håndværkers arbejde og faktura
  • AD-hoc byggetekniske spørgsmål
  • Håndtering af forsikringssager
  • Årligt tjek af serviceaftale på ejendommen
  • Optimering af driftsomkostninger
  • Årlig opgørelse af ejendommens vedligeholdelse
  • Opdatering af det 10 årige vedligeholdelsesbudget
  • Langsigtet vedligeholdelsesplan

A/B Jagtvej 14 & 14A

I vores andelsboligforening har vi brugt Vopa som partner til at få styr på økonomien og vedligeholdelsen af vores ejendom. Resultat har været bygning i top stand og styr på vores økonomi de næste mange år. Vi er glade for samarbejdet fordi vi får svar på vores spørgsmål.

Rikke Østergård, Formand i andelsboligforeningen.

EF Malmøhus

De sidste 4 år er vi blevet administreret af Vopa. Vi har altid følt os trygge og værdsætter deres ærlige og altid direkte tilgang til tingene. Vi får altid kompetent svar uanset om det drejer sig om juridiske, økonomiske eller byggetekniske spørgsmål, hvilket er en stor fordel i vores bestyrelsesarbejde.

Mette Wanning, Formand Ejerforeningen Malmøhus

© Copyright - Vopa Ejendomsadministration