Byggerådgivning

Vi gør bestyrelsesarbejdet lettere, vi er med hele vejen og det er nemt, billigt og hurtigt.

Skal vi hjælpe med jeres byggeprojekt?

Vi tilbyder professionel byggerådgivning, til ejer- og andelsforeninger der skal have foretaget renoveringer på ejendommen. Vi tager naturligvis udgangspunkt I jeres konkrete ønsker og ambitioner. Vi er med jer gennem hele byggeprocessen, lige fra idé-stadiet til det færdige projekt.

Når I benytter totalrådgivning fra Vopa

  • Er I sikret den helt rigtige fagspecialist på opgaven. Vi har både ingeniører, bygningskonstruktører, arkitekter og økonomer siddende.
  • Får I et konkret forslag til den mest fordelagtige tilgang til renovering både økonomisk, juridisk og fagteknisk.
  • Rådgivning omkring hvilke konsekvenser de forskellige beslutninger har.
  • Fokuseres der ikke blot på ’her-og-nu’ løsninger, men den fremtidige drift tænkes ind i den endelige løsning. Det øger jeres forenings samlede værdi.

Kontakt os hvis I ønsker at få en uforpligtende snak om jeres byggeprojekt.

Hvordan gør vi nu?

Det næste skridt er, at I tager kontakt til os. Så tager vi en snak om jeres behov og en af vores kompetente byggesagkyndige sætter et uforpligtende tilbud sammen til jer.

Bjarne Gram

Bygningssagkyndig

81 11 11 12

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig og din forening.

kontakt@vopa.dk

Send os en mail med dine ønsker og behov - så vender vi straks tilbage.

Byggeproces for ejer- og andelsforeninger

Kundeudtalelser

En administrator der vil deres kunder…

En administrator der vil deres kunder det bedste. Man skulle tro at det er en lang og svær proces at skifte administrator, men i dette tilfælde er det gået helt smertefrit. I bestyrelsen tillægger vi denne ‘smertefri process’ VOPA og det team der har hjulpet os igennem.

God kundeservice

Vi er i efteråret 2017 overgået til Vopa ejendomsadministration. Bestyrelsen og jeg er godt tilfredse med overgangen fra vores tidligere administrator. Vopa hjalp os med at finde et nyt forsikringsselskab med væsentligt bedre dækning af vores bygning.

Varm anbefaling

Vi har fået VOPA som administrator, og det har virkelig været godt. De er meget professionelle, venlige, fleksible og imødekommende. Det har helt klart givet vores ejendom merværdi i form af at bygningen nu er i bedre stand samt at dokumentation og styring af foreningen er mere professionelt drevet. Kan varmt anbefale dem.

God og imødekommende dialog og samarbejde

Fra først møde med VOPA Egendomsadministration har der været en god dialog, de har været meget imødekommende med vores Ønsker og nu bruger vi dem som Bygningsvejleder samt Administration i Vores Andelsforening.

Flot rapport

Det er en rigtig flot rapport I har lavet til os. I vores lille andelsbolig forening har vi nu noget at arbejde med. Det er nemt at overskue og virkeligt professionelt lavet. Har allerede anbefalet VOPA til en anden forening.

Super service!

Vi er en lille andelsforeningen, der i sommeren 2016 overgik til VOPA administration. VOPA er meget kompetente, og samarbejdet er i top. Derudover er prisen også meget fordelagtig. Vil klart anbefale VOPA ejendomsadministration.

© Copyright - Vopa Ejendomsadministration