Trænger kælderen til en kærlig hånd?

Vi kan hjælpe jer med

  • Sparring omkring skybrudssikring
  • Oplæg til finansieringsforslag til fx generalforsamling
  • At indhente tilbud fra håndværkere
  • Udarbejdelse af dokumenter i forbindelse med byggesagen
  • Kvalitetssikring af arbejdet

Tegn på at I har brug for en kælderrenovering

Der kan være flere grunde til at overveje en kælder renovering. De hyppigste grunde er problemer med fugt, dårligt indeklima eller skybrudsikring. Årsagerne til problemerne kan være mange, og løsningerne ligeså forskellige.

Hvad gør vi nu

Det første skridt i en fornuftig planlægning af kælderrenovering er at få foretaget en tilstandsvurdering af en byggesagkyndig. På den måde får I uvildige og klare svar på, hvilke tiltag der er nødvendige for, at jeres kælderrenovering forløber optimalt.

Med VOPA får I en komplet rådgivning baseret på en grundig tilstandsvurdering. Så kan i have ro i maverne og økonomien.

Bjarne Gram

Bygningssagkyndig

81 11 11 12

Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig og din forening.

kontakt@vopa.dk

Send os en mail med dine ønsker og behov - så vender vi straks tilbage.

Kundeudtalelser

En administrator der vil deres kunder…

En administrator der vil deres kunder det bedste. Man skulle tro at det er en lang og svær proces at skifte administrator, men i dette tilfælde er det gået helt smertefrit. I bestyrelsen tillægger vi denne ‘smertefri process’ VOPA og det team der har hjulpet os igennem.

God kundeservice

Vi er i efteråret 2017 overgået til Vopa ejendomsadministration. Bestyrelsen og jeg er godt tilfredse med overgangen fra vores tidligere administrator. Vopa hjalp os med at finde et nyt forsikringsselskab med væsentligt bedre dækning af vores bygning.

Varm anbefaling

Vi har fået VOPA som administrator, og det har virkelig været godt. De er meget professionelle, venlige, fleksible og imødekommende. Det har helt klart givet vores ejendom merværdi i form af at bygningen nu er i bedre stand samt at dokumentation og styring af foreningen er mere professionelt drevet. Kan varmt anbefale dem.

God og imødekommende dialog og samarbejde

Fra først møde med VOPA Egendomsadministration har der været en god dialog, de har været meget imødekommende med vores Ønsker og nu bruger vi dem som Bygningsvejleder samt Administration i Vores Andelsforening.

Flot rapport

Det er en rigtig flot rapport I har lavet til os. I vores lille andelsbolig forening har vi nu noget at arbejde med. Det er nemt at overskue og virkeligt professionelt lavet. Har allerede anbefalet VOPA til en anden forening.

Super service!

Vi er en lille andelsforeningen, der i sommeren 2016 overgik til VOPA administration. VOPA er meget kompetente, og samarbejdet er i top. Derudover er prisen også meget fordelagtig. Vil klart anbefale VOPA ejendomsadministration.

© Copyright - Vopa Ejendomsadministration