VOPA Online kan bl.a fungere som foreningens website

Fordele ved VOPA Online:

  • Kan tilgås på alle tider af døgnet
  • Giver beboere direkte adgang til relevante dokumenter
  • Gør arbejdet lettere for bestyrelsen, bl.a. fordi I får fuldt overblik over foreningens økonomi, beboer- og kontaktinformation
  • Fungerer som en professionel præsentation af foreningen
  • Har mange funktioner, der styrker kommunikationen blandt bestyrelse, beboere og omverdenen.
600px

Ønsker I ny ejendomsadministrator?

Frivillige kræfter og videnstab

Hos VOPA ved vi godt, at de fleste boligforeningers bestyrelser drives af frivillige kræfter. Derfor er der også større udskiftning blandt bestyrelsesmedlemmerne, og man risikerer dermed, at vigtig viden går tabt, når et bestyrelsesmedlem udskiftes. Det har VOPA en smart løsning på. Vores webløsning, VOPA Online samler alle vigtige dokumenter ét sted, så I altid kan tilgå dem.

Se et eksempel på VOPA Online her.

Nem og hurtig kommunikation

Desuden kan al kommunikation med beboere foregå via VOPA Online, så I har det samlet ét sted og ikke glemmer vigtige informationer.
På den måde undgår I også, at vigtig viden går tabt, når et bestyrelsesmedlem i foreningen udskiftes, og I sikrer, at beboerne altid kan få fat på de informationer eller personer, som vedkommende har behov for.

 

Det siger kunderne

Fik styr på papirerne
A/B Plantagen skiftede til VOPA ejendomsadministration fordi de havde mistet overblikket.
Alle foreningsdokumenter var samlet i flyttekasser og her hjalp VOPA med at sortere og digitalisere samtlige dokumenter.
Nu har foreningen fået en foreningshjemmeside hvor både bestyrelse og beboere har fået et overblik over foreningen og trygheden af at vide hvor alting ligger.

foreningsportalen